۲۱ شهریور ۱۴۰۳
به مناسبت سالروز شهادت امام حسن عسگری (ع)؛
هشتم ربیع الاول مصادف با شهادت امام حسن عسکری (ع) است. آن حضرت حدود ۶ سال در سخت ترین شرایط مسئولیت پبشوایی شیعیان را بر عهده داشتتد. حاکمان حریص عباسی برای حفظ و نگهداری حکومت و قدرت خود، امامان معصوم را مورد شکنجه و آزار قرار می دادند. آنها که از ولادت منجی موعود؛ امام زمان(عج) در خانه امام حسن عسکری (ع) خبر داشتند، مترصد بودند تا آن حضرت را به چنگ آورده و از بین ببرند. نظارت دائمی امام حسن عسکری (ع) از سوی دستگاه عباسی موجب مختل شدن فعالیت های علمی و سیاسی آن حضرت و عدم ارتباط با طبقات جامعه شده بود. در چنین شرایطی امام یازدهم فرایند دفاع از شریعت نبوی یعنی مبارزه با بدعت ها و هدایت گمراهان و تردیدگران را با جدیت تمام پی گرفته و گروه شیعه را برای عصر غیبت آماده کردند.
۲۱ شهریور ۱۴۰۳
توسط مؤسسه چاپ و نشر عروج منتشر شد؛
چاپ نوزدهم کتاب «سر الصلوة» در 270 صفحه با جلد گالینگور توسط انتشارات عروج، وابسته به مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) منتشر شد.
۲۰ شهریور ۱۴۰۳
در زادگاه امام خمینی (س) رقم خورد؛
ادای احترام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جناب آقای چکشیان و هیئت همراه به مقام شامخ حضرت امام خمینی با حضور در بیت و زادگاه ایشان در خمین
۲۰ شهریور ۱۴۰۳
آیت الله مدنی؛
آیت الله سید اسدالله مدنی از مبارزان پیش از انقلاب اسلامی در ۱۲۹۲ شمسی در آذر شهر به دنیا آمد. وی نزد آیات خویی، حکیم، امام خمینی و... درس آموخت. او در بیستم شهریور سال ۶۰ به شهادت رسید. در راستای شناساندن بزرگان اندیشه دینی در این صفحه بر آنیم که این شخصیت های ارجمند جهان اسلام و تشیع را به مخاطبان معرفی کنیم و مطالب منتشرشده قطره ای است از دریای زندگی این بزرگواران که به قدر وسعمان است. باشد که مفید فایده افتد. این قسمت به زندگی آیت الله سید اسدالله مدنی اختصاص دارد.
۱۶ شهریور ۱۴۰۳
توسط مؤسسه چاپ و نشر عروج منتشر شد؛
شماره 106 فصلنامه فرهنگی، هنری، سیاسی و اجتماعی «حضور» زیر نظر مؤسسه تنظم و نشر آثار امام خمینی(س) منتشر شد و این شماره از فصلنامه حضور به موضوع «جمهوریت» اختصاص یافته است.