اختتامیه «دوره تخصصی تربیت راوی زندگی نامه امام خمینی»
عصر دیروز در حسینیه جماران برگزار شد؛
اختتامیه «دوره تخصصی تربیت راوی زندگینامه امام خمینی» با حضور ریاست، مدیران و معاونان مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) و شرکتکنندگان این دوره از تهران و خمین، دیروز بیست و دوم مرداد ماه در حسینیه جماران برگزار شد.
زینب سلطانی، مشاور امور بانوان مؤسسه در ابتدای مراسم گفت: ما با برگزاری دوره آموزشی سهروزه برای تربیت راویان متخصص در زمینه زندگینامه سیاسی، عبادی و اجتماعی رهبر کبیر انقلاب امام خمینی (س)، مباحث جامع و کاربردی در این زمینه ارائه دادیم. وی افزود: این دوره اول تربیت راوی بود و دورههای تکمیلی و اختصاصی هم خواهیم داشت.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین دکتر علی کمساری، رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی گفت: طرح برگزاری چنین دورهای، یک سال پیش در شورای بانوان مؤسسه به تصویب رسید و بعد از ویرایشهای متوالی، چارچوب آن نهایی و امسال اجرا شد. وی افزود: این کار، جدید است و در دورههای بعد با ایرادات کمتر برگزار خواهد شد.
دکتر علی کمساری توضیح داد: روایت اندیشه و زندگی امام خمینی، یک ضرورت و بحث جدی است؛ زیرا هر اندیشهای و هر اندیشمندی و هر حادثه بزرگ تاریخی، در معرض تحریف قرار دارد. هرچه آن اندیشه و آن اندیشمند، آسمانیتر باشد؛ خطر تحریف آن بیشتر است. بر این اساس، قرآن هم در خطر تحریفهای معنوی قرار دارد، چه برسد به اندیشههای اندیشمندان و حوادث تاریخی، حتی رویدادهای معاصر.وی گفت: گاهی جهل دوستان موجب تحریف یک شخصیت یا واقعیت میشود؛ مانند آنچه روی منبرها میگویند. گاهی هم دشمنان، حوادث را تحریف میکنند. در این راستا از ارتحال امام خمینی سه دهه میگذرد و آثارش اگرچه از تحریف لفظی در امان ماندهاند، اما خطر تحریف معنوی همواره وجود داشتهاست. بر همین اساس، در مورد امام خمینی هم دشمنان قسم خورده و هم دوستان جاهل باعث وهن به ایشان شدند.
رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی مثال زد: در اوایل انقلاب، از شدت علاقه به امام خمینی و در اثر القائات، عکس ایشان را در ماه میدیدیم و باور خرافی را جایگزین باور عقلانی کرده بودیم. حتی برخی پاسداران حسینیه جماران نیز داستانهایی درباره ایشان تعریف میکردند که خوراک خرافاتیها بود. وی ادامه داد: بسیاری نیز با پروراندن روایتهای شبههدار، ذهنیتها را درباره برخورد امام خمینی با مسأله منافقان عوض کردند؛ جوری که انگار رفتار امام باعث شد در حق آنان ظلم شود. این مسأله عین این است که بیست سال دیگر بگویند چرا نیروهای داعش را کشتید؟ آنان که مظلوم بودند!
رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی خاطرنشان کرد: حتی میگویند بیتدبیری خمینی باعش شد جنگ ایران و عراق آغاز شود. اگر با این افراد برخورد شود، یعنی آزادی بیان نداریم؟
کمساری تأکید کرد: به فرموده رهبری، امروز جنگ، جنگ روایتهاست؛ هرکس بتواند روایتش را زودتر به گوش مخاطب برساند، موفق میشود. حق و باطل روایت هم مهم نیست. بنابراین، رسالت مؤسسه ما همین روایتسازیهاست و باید به سمت معرفی امام خمینی هم به لحاظ مکانهای مرتبط با ایشان در تهران، قم و خمین برویم؛ هم درباره رفتار و اندیشههای ایشان محتوا بسازیم. حتی باید با همکاری آموزش و پرورش و آموزش عالی و بسیج، اردوهای امامشناسی برگزار کنیم؛ تربیت و تأمین راوی که همراه با اردو برود با ما.
در پایان این مراسم از شرکتکنندگان دوره تقدیر شد
عصر امروز در حسینیه جماران برگزار …
اختتامیه «دوره تخصصی تربیت راوی زندگی نامه امام خمینی»
عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در حسینیه …
علی کمساری: یکی از دلایل ماندگاری قیام امام حسین(ع) تلاش برای اقناع …
در حاشیه مرحله دوم انتخابات ریاست …
علی کمساری: با مشارکت تک تک مردم امروز یک فصل جدیدی در …
حضور یادگار امام در انتخابات ریاست …
سید حسن خمینی: انتخابات یکی از مظاهر بزرگ مردمسالاری است
مراسم رونمایی از کتاب «کارگزار صدیق»؛
سید حسن خمینی: امروز «انقلاب درونی» نیاز داریم
حسینیه جماران
مراسم بزرگداشت روز ولادت مولی الموحدین علی(ع)
نشست «بررسی تحولات فلسطین»؛
ظریف: هیچ اقدامی نمیتواند تصویر شکست ناپذیری اسرائیل را احیاء کند